Eladó ház Budapest XX. ker, 39.900.000 Ft, 80 négyzetméter
39,9 mFt
Budapest XX. ker,
eladó ház
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
h417887-3557779
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
házrész
Település:
Budapest XX. ker
Cím:
Budapest 20. ker.i eladó 80 nm-es ház
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
39.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10342605
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
297
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
XX. KERÜLETBEN (PESTERZSÉBET - ERZSÉBETFALVA VÁROSRÉSZÉNEK KÖZPONTJÁHOZ (PL: TÁTRA TÉR, KOSSUTH UTCA...) NAGYON KÖZEL, DE MÉGIS EGY CSENDES, NYUGODT CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN KÍNÁLOM ELADÁSRA EZT A MINDÖSSZESEN CSAK KÉT CSALÁDI HÁZRÉSSZEL RENDELKEZŐ, ÖSSZKÖZMŰVES TELKEN LÉVŐ, A TULAJDON MEGOSZTÁSI SZERZŐDÉS SZERINT A 50/116-OD HÁNYADDAL RENDELKEZŐ, ÍGY SAJÁT TULAJDONKÉNT ÖSSZESEN 297 M2-ES (!!!), 2 AUTÓNAK IS ZÁRT GÉPKOCSIBEÁLLÁST BIZTOSÍTÓ TELEKRÉSSZEL BÜSZKÉLKEDŐ, RAJTA - NETTÓ 64 M2-ES LAKÓTERÜLETŰ, DE ÖSSZESEN BRUTTÓ 102 M2-ES(!) - MINDEN HELYISÉGÉBEN ABLAKOS(!), A SAJÁT ZÖLD KERTJÉRE/UDVARÁRA NÉZŐ, ÉSZAKKELETI TÁJOLÁSÚ, DE ENNEK ELLENÉRE IS HIHETETLENÜL VILÁGOS ÉS HANGULATOS, EGYMÁSTÓL TELJESEN KÜLÖN NYÍLÓ KÉT EGÉSZ SZOBÁS (20 M2 ÉS 13,5 M2), A BEJÁRATTAL/ELŐSZOBÁVAL EGYBEKÖTÖTT HATALMAS ÉTKEZŐKONYHÁS (16,5 M2), TEKINTÉLYES MÉRETŰ SAROKKÁDAS + WC-S FÜRDŐSZOBÁS (12,5 M2), KÖZLEKEDŐS/GARDRÓBOS (1,5 M2), KOMBI GÁZCIRKÓ FŰTÉSES, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, JÓ/MEGKÍMÉLT (DE ESZTÉTIKAILAG MÁR FELÚJÍTANDÓ) ÁLLAPOTÚ, 3 MÉTERES BELMAGASSÁGÚ, ÍGY AKÁR MÉG FEKVŐ GALÉRIÁZHATÓ(!), KLÍMABERENDEZÉSSEL ÉS TÁVFELÜGYELETRE BEKÖTÖTT KAMERÁS RIASZTÓRENDSZERREL, VALAMINT BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓVAL IS FELSZERELT, - AZ UTCAFRONTTAL EGYÁLTALÁN NEM ÉRINTKEZŐ ÉS A MÁSIK HÁZRÉSZ TULAJDONOSÁNAK ÁTJÁRÁSTÓL TELJESEN MENTES (!!!) - CSALÁDI HÁZRÉSZT, AMELYHEZ EZENKÍVÜL HOZZÁTARTOZIK MÉG EGY 32 M2-ES(!) VIACOLORRAL TÉRKÖVEZETT TERASZ, EGY 6 M2 ALAPTERÜLETŰ SZÁRAZ ÉS FAGYMENTES, LEBETONOZOTT PINCEHELYISÉG ÉS NEM UTOLSÓSORBAN A HÁZRÉSZ FELETT LÉVŐ, KB. 30-35 M2-ES HASZNOS LAKÓTERÜLETNEK BEÉPÍTHETŐ (ÍGY AKÁR TOVÁBBI 2-3 SZOBA KIALAKÍTÁSÁRA IS ALKALMAS) PADLÁS/TETŐTÉR IS !!!

Az egy helyrajzi számmal rendelkező telek, osztatlan közös tulajdon, de egy ingatlan használati megosztási szerződés rendelkezik a saját tulajdonú és használatú házrészek és a hozzátartozó telekrészek hivatalos megosztásáról, valamint a közös telekrészek (pl.: távirányításos automata bejárati kapuval megoldott autóbehajtó, a közlekedő járda, a melléképület, stb-stb...) tulajdonáról/használatáról !!! Fontos megemlítenem azt is, hogy - a leendő vevő már most szerencsés helyzetben érezheti magát, hiszen a másik családi házrészben rendkívül jó – a telken belüli saját házrészére a hozzátartozó telekrészére, valamint a telek végén található melléképületére is igényes és odafigyelő – szomszédsággal (tulajdonostárssal) fog találkozni :)

Az ingatlanban található közművek (víz/csatorna-, villany-, gáz) és a hozzátartozó közműórák fogyasztása is, a másik házrésztől teljesen el van szeparálva, így a lakás fenntartási költsége(i) is nagyon barátságosan alakulnak: A házrész fűtését és a meleg víz ellátását is egy kombi gázcirkókazán biztosítja! Az ingatlan minden helyiségére jellemző normál méretű (dupla szárnyas, fából készült) ablakok egész nap garantálják a kellemes fényviszonyokat, ami így minimális villanyszámlát jelent majd!

Az ingatlan közvetlen közelében és/vagy pár percnyi kényelmes sétával kisebb-nagyobb bevásárlási-, és szolgáltatási egységek, valamint közintézmények (óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb.) is mind-mind megtalálhatók!

A környék tömegközlekedéssel is nagyon jól ellátott: az 51-es és az 52-es villamosjárat, a 23-as, a 66-os, a 66B, a 148-as (nappali), valamint a 923-as és a 966-os (éjszakai) buszjárat megállói hálózzák be a környéket - melyekkel akár a Határ út (M3-as metróállomás), Ferenc körút (4-6 villamos), Boráros tér, Soroksár, Csepel (HÉV) felé viszi átszállás nélkül az itt lakókat.
Személygépjárművel rendelkezőknek a zárt, saját tulajdonú, 2 db gépjárműnek is beállást biztosító telekrészen kívül, a további ingyenes parkolás az ingatlan közvetlen környezetében lévő közterületeken (utcán) is lehetséges!

Ezt a családi házrészt minden korosztály számára nagyon szívesen ajánlom! Fiatal(ok)nak akár első lakásként, főleg a (több) gyermekkel rendelkező családok számára, teljesen akadálymentes használhatóságának köszönhetően az idősebbeknek, a kiváló kiadhatósága miatt pedig a befektetési céllal vásárlóknak is egyaránt kitűnő választás lehet. Teljesen tehermentes és az adásvételi szerződés megkötésétől, maximum 2 hónapos átfutási idővel birtokba is vehető.

Referencia szám: H417887-NOK
Térkép
Érdeklődés
Hetesi János
Az értékesítő:
Hetesi János
Domus Partner Ingatlaniroda
+36 70 465 7068
 
 
 
 
 
 
Küldés