Eladó ház Szigethalom, 62.500.000 Ft, 220 négyzetméter
62,5 mFt
Szigethalom,
eladó ház
Méret:
220 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Egyedi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
h422350-3549670
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Szigethalom
Alapterület:
220 négyzetméter
Ár:
62.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10333203
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
egyedi
Kor:
6-10 éves
Telekterület:
819
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladásra kínálok Szigethalom központi részén, a piac közelségében egy szépen kialakított, nagyon jó elrendezésű családi házat.
Az ingatlan 819 m2-es önálló telken helyezkedik el, két szint biztosítja a 220 m2-es lakóteret, ezen felül egy kb. 5m2 alapterületű pincéje is van, valamint közel 40m2-es tárolója, mely garázzsá is átalakítható. Az emeleti szinten található még egy beépítetlen padlástér, 41m2-es alapterülettel. Ezen utóbbi helyiségek nem lettek beleszámolva a 220m2-be!
Az ingatlan javában tégla építésű, 2014-ben egy vegyes falazatú (tégla + vályog) házhoz építettek hozzá téglából, az eredeti épület a jelenleginek töredéke volt. Rendkívül jó elosztású ingatlan, nagy méretű szobákkal, 3 db fürdőszobával, 6 db külön nyíló hálószobával, tágas konyha-étkezővel, melyhez külön kamra is kapcsolódik.
A házban több beépített bútor található, melyek mind a vételár részét képezik, úgy mint a gépesített konyhabútor.
Az ingatlan korszerű szigeteléssel és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik.
Fűtését jelenleg egy vízteres kandalló biztosítja, mely radiátorokon keresztül adja le a meleget. Ehhez kapcsolódik egy hőtároló tartály, melyben a 40C-os víz állandó. Gáz cirkó is ráköthető a rendszerre, így biztosítva a gazdaságos üzemeltetést. A gázt kb. 1 éve kikapcsoltatták a házból jelenlegi tulajdonosai, igény szerint visszaköthető.
A terasz áttetsző hullámlemezzel fedett, biztosítva a napfényt a nappali számára. A terasz burkolata a vevő ízlésére van bízva, jelenleg beton.
A közvetlenül nappaliból nyíló terasz a kert hátsó, intim részében található, innen megközelíthető a közel 40m2-es könnyűszerkezetes fedett tároló, mely könnyedén garázzsá is átalakítható. Jelenleg több autóval a kert fedetlen részében lehetséges a parkolás.
Az ingatlant szép homlokzat, kiváló tető, nagy méretű élhető szobák, rendkívül praktikus, jól átgondolt elrendezés jellemzi. A tárolást több gardróbszekrény, illetve gardrób helyiség biztosítja a különálló tárolón felül.

Hívjon még ma, hogy személyesen is láthassa!
#eladóházszigethalom
#eladócsaládiház
#kétgenerációsház
#kétgenerációsházszigethalmoneladó

Referencia szám: H422350-NOK
Térkép
Érdeklődés
Hetesi János
Az értékesítő:
Hetesi János
Domus Partner Ingatlaniroda
+36 70 465 7068
 
 
 
 
 
 
Küldés