Eladó lakás Budapest IX. ker, 79.900.000 Ft, 98 négyzetméter
79,9 mFt
Budapest IX. ker,
eladó lakás
Méret:
98 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
h419502-3505041
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest IX. ker
Alapterület:
98 négyzetméter
Ár:
79.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10268271
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
villany
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Nem tudom mikor jártak utoljára a 9. kerületben, de annak fejlődése, arculatváltása egészen elképesztő. A kerület és főleg a Lónyay - Ráday utca környéke telis-tele van új jobbnál jobb kávézókkal, éttermekkel. Az egyetemek közelsége, valamint az éjszakai élet burjánzásának köszönhetően bátran mondhatjuk, hogy a 9. kerület lassan de biztosan átveszi a 7. kerület szerepét a városban.

A lakásról röviden:
98 nmes amerikai konyhás illetve három hálószobás lakás a város szívében. Liftes és kiválóan rendezett ház második emeletén található. Felújításon átesett elektromos fűtéssel rendelkező lakás kíváló otthona lehet egyetemistáknak akik úgy gondolják, hogy együtt jobb lesz a hangulat. Felszereltsége illetve a felújítás kivitelezése gazdagon megoldott, minden igényesen és odafigyeléssel lett kiválasztva illetve végrehajtva. A belső két szoba felújítása még csak részleges amely magában hordozza a speciális igények megvalósíthatóságát.

Befektetők FIGYELEM!
A lakás egy összesen 145 nm es lakás már leválasztott része, amely mind darabokban mind egyben megvehető. Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem vegye fel velem a kapcsolatot mivel megannyi tökéletes konstrukció van a portfóliómban!

Miért pazarolná drága idejét megtekintésekkel, amikor mindezt otthonról is megteheti. Hívjon bármikor ONLINE megtekintésért, melynek keretein belül nem csak a lakást de a környéket is részletesen bemutatjuk!

Referencia szám: H419502-NOK
Térkép
Érdeklődés
Urbán Ákos
Az értékesítő:
Urbán Ákos
Domus Partner Ingatlaniroda
+36 70 412 4463
 
 
 
 
 
 
Küldés